De internationale logistieke onderneming HOYER behoort tot de wereldmarktleiders op het gebied van vloeibare transporten over de weg, via het spoor en op zee. Waar de vracht ook heen moet, HOYER vervoert chemische producten, levensmiddelen, gas en minerale olie in tankcontainers, tankopleggers, flexitanks of intermediate bulk containers (IBCs) veilig en efficiënt naar hun bestemming. 115 vertegenwoordigingen en ongeveer 6000 medewerkers over de hele wereld garanderen een betrouwbaar en vlekkeloos transportproces.

Combineer je verstand van logistiek met inzicht in zakelijke processen? En vind je het een uitdaging om deze 2 specialismen optimaal op elkaar te laten aansluiten?

Je bent verantwoordelijk voor een of meerdere processen met de bijbehorende IT Projecten binnen de HOYER Group. Voor deze processen analyseer en modelleer je de informatie en informatiestromen en ben je sparringpartner en het geweten voor het operationeel management. Je geeft leiding aan implementatie projecten en geeft trainingen aan gebruikers. Je rapporteert aan de manager van de afdeling Business Proces Support, onderdeel van onze Corporate IT afdeling.

Heb je een logistieke achtergrond, affiniteit met IT en ben je praktisch ingesteld, communicatief, nauwkeurig en heb jij een sterk analytisch vermogen? Dan is deze functie iets voor jou. HOYER Group is een internationaal bedrijf, reizen kunnen uit maken van je job.

Business Analist Logistics (HNL)

Taken:

  • Je komt in contact met alle facetten van de HOYER Group en door je contacten in de organisatie ben je in staat bestaande en gewenste informatiestromen van bedrijfsprocessen te analyseren. Je vertaalt deze processen vervolgens naar een oplossing binnen de HOYER Enterprise applicatie, beschrijft deze, begeleid het ontwerp en test en accepteert de omzetting door de Development afdeling. En daarnaast krijg je verschillende verzoeken uit de organisatie waarvan jij de gewenste functionaliteit weet te formuleren en te vertalen naar IT specificaties. Door je kennis van databases, ontwikkelmethodieken en – technologieën ondersteun je jouw collega’s en de organisatie met gerichte en aansluitende adviezen. Op basis van jouw analyses kom je met nieuwe ideeën, business cases of functionele ontwerpen.

Profiel:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in (technische) bedrijfskunde, logistiek of informatiemanagement.
  • Je hebt ruime ervaring in het uitvoeren van informatie analyse en met het opstellen van functionele ontwerpen, requirements en business cases.
  • Je hebt basis kennis van databases en ontwikkelmethodieken.
  • Je hebt ervaring in een internationale container logistieke omgeving met nadruk op de financiële processen is een pré net als Agile/Scrum ervaring.
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een vanzelfsprekendheid, Duits spreekvaardigheid een zeer groot voordeel.
  • Je gaat werken in een uitdagende no nonsense omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap.
  • Wij bieden jou een fulltime dienstverband in een bedrijfscultuur met korte lijnen en snelle besluitvorming.
  • Een omgeving waar ruimte is voor eigen initiatief en aandacht is voor je persoonlijke en vakmatige ontwikkeling.
  • Je ontvangt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket op basis van opleiding en werkervaring.

Wat staat u te wachten:
Wij bieden u de bedrijfscultuur van een internationaal succesvol familiebedrijf, goede arbeidsvoorwaarden, loon naar prestatie en vriendelijke collega's.

Uw sollicitatie:
Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan verheugen wij ons op uw sollicitatie met vermelding van het bovenvermelde referentienummer, bij voorkeur per e-mail.

Roberto Bishesar
HOYER Nederland B.V.
Oude Maasweg 50
3197 KJ BOTLEK RT
The Netherlands
roberto.bishesar@hoyer-group.com


Zurück zur Liste
Top